18.000 palæstinensere sulter i oprørsbelejret område

Det engang livlige Yarmouk er idag totalt smadret af det såkaldte 'oprør' - islamistiske terrorister, der bevidst bruger de civile flygtninge som menneskeskjolde.
Det engang livlige Yarmouk er idag totalt smadret af det såkaldte ‘oprør’ – radikale terrorister, der bevidst bruger de civile palæstinensiske flygtninge som menneskeskjolde mod Syriens hær, og tilmeld forhindrer dem forsyninger.
18.000 palæstinensere sulter i Yarmouk-lejren nær Damaskus, som terrorister – såkaldte ‘oprørere’ holder belejret. Imens kæmper Syriens hær med FN for at levere forsyninger.

I mere end et år har radikale terrorister, eller såkaldte ‘oprørere’ og ‘oppositionsfolk’, som de kaldes i vestlige medier, holdt den palæstinensiske flygtningelejr Yamouk belejret.

Syriens hær har omringet lejren, og forsøger nu sammen med FN at levere forsyninger til de mange indbyggere inde i lejren. Det bliver forhindret af terroristernes snigskytter, der gemmer sig inde i lejren, og som dagligt angriber civile og nødhjælpsfolk på vej med forsyninger.

Den syriske regeringshærs beskyttelse af FN’s nødhjælpsfolk er den eneste årsag til, at det overhovedet kan lade sig gøre, at få forsyningerne frem til folk – selvom det er svært og farligt.

Mange af de palæstinensiske flygtninge der bor i lejren, er i forvejen fordrevet fra deres hjemland af det illegale israelske terror-regime. De blev dengang modtaget af Syrien med kyshånd, der ikke bare gav dem asyl, men statsborgerskab, boligkomplekser og fast arbejde. Yamouk-lejren fremstod snarere som en integreret bydel i Damaskus, end en flygtningelejr.

Nu er de igen underkastet zionistisk støttede terroristers krig og vold – terrorister der modtager våben og penge fra verdens værste terrorregimer; USA, Saudi-Arabien, Qatar, EU og Israel.