‘Store A’ anholdt og anmeldt

Store A

Den småfede selvudnævnte ‘gangster’ og jihadist, Abderozzak Benarabe, der også er kendt som ‘Store A’ fra Blågårds Plads, er blevet anholdt for vold mod en kvinde.

Vi troede ikke at det var muligt for manden at gøre sig selv mere til grin, efter at have set ham i DR’s dokumentar “Store A – fra bandekrig til jihad” sidste år, hvor han løber rundt i grænselandet et par dage, som en lille hund efter 12-årige børnesoldater, hvorefter han rejser igen.

Officielt fordi hans al-Qaeda venner ikke var trygge ved filmholdet. Nok snarere fordi, han ikke havde flere rene underbukser tilbage. Han burde nok have medbragt bleer.

Store Taber kunne nærmest ikke fremstå mere ynkelig, lige indtil han i lørdags blev anholdt i Danmark for vold mod en kvinde.

Nu hvor han igen er hjemme i Københavns Fængsler, har vi benyttet os af lejligheden til at anmelde ham for overtrædelse af terrorloven til Københavns Politi, så han forhåbentlig snart får et tillægsanklageskrift at hygge sig med i cellen, inden han skal fristforlænges næste gang.

Læs: Anmeldelse af Abderozzak Benarabe