Islamist fra København dræbt i Syrien

Samuel Yemane

Islamisten Samuel Yemane fra København er dræbt i det sydøstlige Syrien.

I går observerede vi rygter i islamistiske miljøer i Danmark om, at Samuel Yemane skulle være dræbt. I dag blev det bekræftet af video, som vi nu har glæden af at dele med vores læsere.

Samuel Yemane blev dræbt i byen Tel Hamees i det nordøstlige Syriens Al-Hasakah-provins.
I følge videoen blev han skudt i benet. Om han også blev ramt andre steder, eller forblødte pga. skudet i benet, er uvist. Det er i hvert fald usædvanligt at dø alene på grund af et skud i benet, medmindre ens kampfæller er komplet amatører til simpel førstehjælp.

Samuel Yemane var kendt i islamistiske miljøer under navnet Abu Issa og havde i Danmark bopæl på Aldersrogade 100, 3. tv. 2200 København N.

Fra 2001-2004 arbejdede Samuel som salgskonsulent hos Azir. Fra 2004-2007 som salgschef for IT Net Danmark, og fra 2008-2010 på deltid som salgskonsulent hos Salescorp. Fra 2011-2013 læste han til klinisk tandtekniker på KTS med speciale i aftagelig protetik.

Han rejste formentlig til Syrien i 2013, hvor han nu er dræbt i Tel Hamees. Han kæmpede sammen med Ahrar Al-Sham og Jabhat al-Nusra imod de kurdiske grupper YPG og PKK. De kurdiske grupper har en uofficiel, men nogenlunde velfungerende ikke-angrebspagt med den syriske regering, med hvem de deler kampen mod de islamistiske terrorgrupper.

Det skal dog understreges, at den syriske regering ikke anerkender de til tider lidt for store krav om selvstændighed, kurderne stiller. Det er blevet til autonomi under syrisk arabisk overherredømme. Det er jo trods alt syrisk arabisk jord. En ikke-angrebspagt der uden tvivl vil blive udfordret, når islamisterne er slået. Vi kan selvfølgelig naivt håbe, at den fælles fjende kan forsone.

Syriens sydøstlige Al-Hasakah provins med Tel Hamees markeret med sort prik.
Syriens sydøstlige Al-Hasakah provins markeret med rød, og med Tel Hamees nogenlunde placeret med sort prik.

Video:


Se videoen på YouTube. Download video fra vores database her.

Den officielle historie siger, at han blev modtaget af jomfruerne med det samme, og at han afgiv et tilfreds smil lige inden han døde.
Den officielle historie siger, at han blev modtaget af jomfruerne med det samme, og som det sidste smilte tilfreds.
Den anden sides ofre; Civile kurdere slagtet af islamistiske terrorister i Tel Hamees.
Samuels ofre; Civile kurdere slagtet af islamistiske terrorister i Tel Hamees. Danmarks regering og PET påstår stadig hårdnakket, at de ikke kan bevise terrorister fra Danmarks forbrydelser i Syrien. Her blot et eksempel.
One Comment