Syv-årig syrisk pige skudt af tyrkiske soldater

turkey_syria_border

En syv-årig pige fra Syrien er dræbt af skud fra tyrkiske soldater på grænsen til Tyrkiet.

Tyrkiske medier skriver, at en syv-årig flygtningepige fra Syrien er død, efter at hun sammen med en gruppe andre flygtninge blev skudt af tyrkiske soldater på grænsen til Tyrkiet.

Den tyrkiske hær påstår, at de kun affyrede “varselsskud”, skriver Radio Ruslands Stemme i dag.

Tyrkiet har aktivt støttet islamistiske terroraktioner mod Syrien de seneste to et halvt år, hvor tusindvis af jihadister er rejst ind i Syrien fra den tyrkiske grænse, som det tyrkiske regime har ladet stå åben for terrorister, der vil begå terrorhandlinger mod Syrien.

Terrorkampagnen har fået mange civile syrere til at forsøge at flygte ud af landet, men de har som denne historie bekræfter, ikke haft lige så let passage, som de udenlandske jihadister, der er årsag til flygtningestrømmen, og som bliver støttet af det tyrkiske regime.