Terrorister har dræbt syrisk løve fra Zoo

Lion Syria

Terrorister har dræbt en løve fra en Zoo i det østlige Ghouta-distrikt i Damaskus.

Terrorister, de som politikere og medier kalder “aktivister”, “oprørere” og “frihedskæmpere”, og som de ubetinget giver deres fulde økonomiske, politiske og militære opbakning til, har uden grund dræbt en løve fra en zoologisk have i det østlige Ghouta-distrikt i Damaskus.

I september besøgte RT en zoologisk have i Damaskus, hvor de talte med medarbejderne.
Til lyden af skudsalver i baggrunden, berettede de om hvordan konflikten, der styres og finansieres af fremmede magter, herunder Danmarks regering, stresser dyrene.

“En mandlig løve har vænnet sig til den konstante lyd af beskydning i baggrunden, men engang skete der en eksplosion i nærheden, der skræmte en anden løve så meget, at den bed sin egen bror i benet, så benet måtte opereres væk. Lyden af beskydning påvirker dyrene psykisk, og ændrer deres adfærd for appetit og frugtbarhed. De bliver også mere aggressive”

Dr. Ahmed Jarrah, dyrlæge i Damaskus Zoo.