PET erkender: Al-Qaeda har frit spil i Danmark

Jakob Scharf

PET’s populære leder, zionisten Jakob ‘Jøde’ Scharf, erkender nu, at Al-Qaeda krigere har frit spil i Danmark, imens man terrordømmer t-shirt sælgere og kurdiske tv-stationer.

I 2007 anholdte og afhørte syrisk politi en person fra Danmark i Damaskus på vegne af PET. Årsagen var, at de afhøringsmetoder som PET ønskede, ikke er lovlige i Danmark.

Syrisk politi hjalp selvfølgelig deres danske ‘kollegaer’ for Danmarks sikkerheds skyld, og sendte afhøringsrapporterne. Desværre har samarbejdet vist sig, ikke at være særlig gensidigt.

Al-Qadea krigere strømmer i dag fra Danmark til Syrien, for at væbne sig og begå terrorhandlinger mod det syriske samfund. Mindst 80 personer, indrømmer PET selv til Jyllands-Posten.

Og til det udtaler Jakob Scharf til Jyllands-Posten:
“Vi må erkende, at vi har vanskeligt ved at overbevise de unge om, at de ikke skal af sted, når først de har besluttet sig”.

Af hvad for noget? Er det en joke?
Overbevise de unge om, at de ikke skal tage af sted? Overbevise Al-Qaeda om, at de ikke skal begå terror? Overbevise mordere om, at de ikke skal slå ihjel? Er han politimand eller pædagog?

Resten af interviewet til Jyllands-Posten brugte Jakob på at forklare, hvor vigtigt det er med præventiv indsats. Men er præventivt arbejde ikke normalt noget man udfører før, og ikke bagefter?

Det er lige så naivt, som at købe en røgalarm når ens hus brænder, frem for at slukke branden.

PædagogErnes Tjeneste oplyste i øvrigt, at de systematisk har hyggesamtaler med alle tilbagevendte Al-Qaeda krigere. Ingen er endnu anholdt eller sigtet, på trods af at Justitsminister Morten Bødskov i juni lovede, at regeringen ville drive “klapjagt” på tilbagevendte krigere.

En udtalelse Justitsministeren et halvt år senere irriteret måtte trække tilbage ved et ydmygende samråd i Folketinget, hvor Morten Bødskov opførte sig barnligt ud over alle grænser, ved bl.a. sammen med sine ynkelige embedsmænd at latterliggøre de ellers saglige spørgere.

PET nægter til stadighed at svare på, hvorfor de ikke gør noget.
PET nægter til stadighed at svare på, hvorfor de ikke forfølger al-Qaeda krigere i Danmark. Lykke Sørensen skulle angiveligt være lige så populær i blandt de ansatte, som jøden Jakob Scharf. De få gange PET har gidet besvare vores mange henvendelser, er der altid gået flere måneder, og svaret har altid været en intetsigende og ligegyldig kommentar om, at de ikke vil udtale sig med henvisning til andre ligegyldige svar. Det burde egentlig ikke være en hemmelighed, om PET forfølger al-Qaeda krigere i Danmark, medmindre selvfølgelig hemmeligheden er at de ikke gør det!