Israel og Saudi-Arabien i “joint-venture” mod Iran

Saudi-Arabiens enevældige konge, der er al-Qaedas hovedsponsor, poserer for zionistiske venner.
Saudi-Arabiens Kong Al-Saud, der er al-Qaedas globale hovedsponsor, poserer her for sine zionistiske venner.

Israel er i dialog med saudiske embedsmænd om at angribe Iran, afslører rapport.

Israelske Mossad er sammen med embedsmænd fra Saudi-Arabien i gang med at udarbejde en “beredskabsplan” for hvad de skal stille op, hvis Irans civile program for atomenergi ikke bremses tilstrækkeligt ved forhandlinger i Geneve, afslører en rapport, skriver RT i dag.

Det illegale zionistiske besættelsesregime er den eneste atommagt i regionen.

Ifølge The Sunday Times har Saudi-Arabien allerede givet det zionistiske besættelsesregime grønt lys til, at det kan bruge saudisk luftrum ved et angreb på Iran.

En unavngiven diplomat har udtalt til Sunday Times, at Saudi-Arabien er rasende over udsigten til en aftale om anerkendelse af Irans civile program for atomenergi, og at de er villige til at give Israel al den hjælp, der er brug for. Herunder med droner, tankskibe og fly.

Obama bukker hovedet for den saudiske hæder.
Obama bukker hovedet for den saudiske hæder. Landet er opkaldt efter Al-Saud kongefamilien, der er nært beslægtet med den kendte saudiske Bin Laden-familie, som er meget indflydelsesrig i landet. Det wahhabistiske kongedømme blev etableret i 1932 af den britiske efterretningstjeneste med Kong Abdulaziz som første despot.
George Bush havde et særlig intimt forhold til Saudi-Arabiens Kong Abdullah Al-Saud, hvor gåture hånd i hånd og tætte kys var inkluderet.
George Bush havde et særlig intimt forhold til Saudi-Arabiens Kong Abdullah Al-Saud, hvor gåture hånd i hånd og tætte kys var inkluderet.
Laura Welch Bush har ofte været den eneste kvinde i Saudi-Arabien uden burka.
Laura Bush har ofte været den eneste kvinde i Saudi-Arabien med synligt hår. Når det kommer til dollars, er The Godfather of Jihad ikke så hellig.
Zionisten Brzezinski (tv.) med Osama Bin Laden.
Zionisten Brzezinski (tv.) med den saudiske CIA-agent Osama Bin Laden.
The Independent i 1993, hvor Osama Bin Laden beskrives som en frihedskæmper. Det ligner til forveksling nutidens beskrivelser af "de syriske oprørere" og "frihedskæmpere".
The Independent i 1993, hvor Osama Bin Laden beskrives som en frihedskæmper. Det ligner til forveksling nutidens portrætter af “de syriske oprørere” og “frihedskæmpere”, der også er al-CIAda. Historien gentager sig.