Islamister kom til at halshugge islamist ved fejl

Forkert islamist halshugget ved fejl

Den Islamiske Stat i Irak og Levanten (ISIS) undskyldte torsdag, at de ved en fejl kom til at halshugge en såret ‘kollega’ i Aleppo, som de troede var shia-muslim.

Tidligere på ugen dukkede en video frem på internettet, som viser militante terrorister fra gruppen Den Islamiske Stat i Irak og Levanten (ISIS) med et afhugget hoved.

Offeret var blevet fundet såret i Aleppo, og blev halshugget foran en mindre forsamling af lokale, hvor han af terrorgruppen blev fremstillet som en “irakisk shia-muslim”, skriver PressTV.

Det viste sig senere, at offeret var Muhammad Fares, en lokal leder i den islamistiske terrorgruppe Ahrar al-Sham, som er allieret med ISIS i kampen mod Syriens regering.

Torsdag udsendte en talsmand for ISIS en undskyldning, og bad om tilgivelse for, at man var kommet til at halshugge en ‘kollega’, der selv kæmpede mod den syriske regering for en anden allieret islamistisk terrorgruppe.

ISIS er en islamistisk terrorgruppe, der kæmper mod den syriske regering, og som har erklæret evigt troskab til al-Qaeda. Målet er et kalifat baseret på sharia, der dækker både Irak og Syrien.

Hellere et hoved for meget end for lidt, må være moralen hos de islamistiske al-Qaeda terrorister, som vores politikere og medier kalder demokratiske frihedskæmpere og en legitim opposition, og som vores regering sender millioner af skattekroner ned til.

Video:
Vi beklager censuren i nedenstående video. Syrienblog er modstandere af censureret materiale, og vi arbejder på at skaffe en ucensureret version.

One Comment