To islamister fra Danmark dræbt i Aleppo

Denne terrorist havde dansk pas. Vi er pt. i gang med at skaffe et scan.
Denne terrorist havde dansk pas. Vi er pt. i gang med at skaffe et scan.
To islamister fra Danmark er dræbt i Sfeira ved Aleppo.

I går rapporterede syrisk tv, at to mænd fra Danmark er blandt de i alt 80 nedslagtede terrorister, som den syriske hær de seneste par dage har taget sig kærligt af i Aleppo.

Den ene af de dræbte, 17-årige Fatih Jahangir Khan, var så elskværdig at medbringe sit studiekort fra Rødkilde Gymnasium. Den anden havde medbragt sit danske pas, som reporteren åbner i indslaget. Det er dog lidt utydeligt, så vi er pt. i gang med at få et scan fra Syrien.

Den syriske hær rykkede for 2 dage siden ind i Sfeira ved Aleppo, for at genindtage den militære ‘Base 80’. Det blev det sidste, de to islamister fra Danmark kom til at opleve.

OPDATERING, 28. NOVEMBER 2013:
Vi har været i kontakt med SAMA TV, som oplyser at passet fra den anden uidentificerede dansker nu er uden for deres hænder, og i hærens besiddelse. En kilde i hæren oplyser, at deres procedure er at give ambassadøren for statsborgerens hjemland besked, men efter som Danmark har afbrudt sine diplomatiske forbindelser med Syrien, er det uklart, om de danske myndigheder er orienteret om hans identitet. Vi søger fortsat mere viden i både Syrien og Danmark.

I mellem tiden er Naser Khader gået i offensiven, og har lovet Khan-familien et personligt møde med PET’s populære chef, Jakob Scharf, som Naser Khader åbenbart er gode venner med.

Fatih Jahangir Khan bliver en af de få elever fra Rødkilde Gymnasium, der er så loyale, at de bliver begravet med deres studiekort.
Fatih Jahangir Khan bliver en af de få elever fra Rødkilde Gymnasium, der er så loyal, at tage studiekortet med i graven.

Fatih Jahangir Khan

Onsdag var folk på gaden for at hylde hæren efter befrielsen.
Tirsdag var folk på gaden i Jibreen for at hylde den syriske hær efter nedkæmpningen af terrorister omkring Aleppo.
One Comment