Ven til Ahmed Samsam: Bomber I byen bagefter?

ahmedsamsamfb

“Nu bomber I ikke byen bagefter, vel?

Sådan “joker” en af Ahmed Samsams venner på Facebook, efter at Ahmed Samsam i går var i biografen i Odense med tre venner, for at se filmen “White House Down”, der handler om terroristers væbnede angreb mod Det Hvide Hus i USA.

Det er åbenbart den slags inspirerende film Ahmed Samsam ser, når han ikke er på jihad-ferie hos al-Qaeda, eller flirter med vantro piger på internettet.

Den ene ven, Katch Kassem, er et aktivt bandemedlem fra Vollsmose-banden Black Army. De to andre, Hani Chaker og Mohammed Miari, er også er fra Vollsmose.

Det må være skønt for borgerne i Odense, at sidde helt uvidende i en biografsal søndag aften, med al-Qaeda trænede medlemmer af Black Army omkring sig. Imens PET og Morten Bødskov siger, at de ikke kan gøre noget ved det, og at danskerne bare må finde sig i det.

I september 2012 rejste Ahmed Samsam til Syrien, for at deltage i den væbnede konflikt. I Tyrkiet blev han interviewet af Puk Damsgård til DR-programmet “21 Søndag”, hvor han blev fremstillet som en sekulær frihedskæmper, der efter en opvækst hos bandemiljøet i Vollsmose, angiveligt havde “brudt med kriminaliteten”, og nu ville være med til at “befri sit hjemland”.

Få uger senere kunne vi dog afsløre, at det i virkeligheden var al-Qaeda militser Ahmed Samsam kæmpede for. I august vendte han tilbage til Danmark, hvor han altså nu er vendt tilbage til det kriminelle bandemiljø igen. Med terrortræning fra al-Qaeda og Justitsministerens velsignelse.

Læs også: Portræt af Ahmed Samsam

Ahmed Samsam er vendt tilbage til bandevennerne i Vollsmose, efter sit besøg hos al-Qaeda i Syrien.
Ahmed Samsam er vendt tilbage til bandevennerne i Vollsmose, efter sit besøg hos al-Qaeda i Syrien. Vollsmose-banden “Black Army” er en efterfølger til den tidligere Black Ghosts, og en aktiv spiller i bandekonflikten i Odense.