PET: Frit spil til jihadister fra Danmark

Jakob Scharf

Zionisten Jakob Scharf, der er chef for PET, udtaler at man ikke kan straffe de 65 jihadister fra Danmark, som har været i Syrien for at begå terrorhandlinger for al-Qaeda.

“Da det ikke i sig selv er strafbart at deltage i væbnede kamphandlinger i udlandet, vil anholdelse og retsforfølgning bero på, om der i forbindelse med deltagelsen i den væbnede kamp i Syrien er begået strafbare handlinger, og om der for en dansk domstol vil kunne føres tilstrækkelig bevis for sådanne handlinger”

Jakob Scharf til Berlingske.

Denne bizarre og ynkelige udtalelse kommer på trods af, at terroristerne helt åbenlyst offentliggører billeder på deres Facebook-profiler, hvor de poserer med diverse våben, og at de desuden udtaler til medierne, at alle shia-muslimer, alawitter, danskere og andre “vantro” skal dø.

Udtalelsen er desuden i direkte strid med hvad Jøde Jakobs chef, justitsminister Morten Bødskov, tidligere har udtalt. Han garanterede tidligere, at disse terrorister ville blive forfulgt. Han trækker dog i land i dagens udgave af Politiken, hvor han bakker sin jødeven op.

Ahmed Samsam er ikke bleg for at tilstå 10 mord dagligt offentligt på Facebook samt hans tilknytning til Jabhat al-Nusra, der er på EU og dermed Danmarks terrorliste. Alligevel mangler PET og Justitsministeriet beviser.
Ahmed Samsam er ikke bleg for at tilstå 10 daglige mord offentligt på Facebook, samt hans tilknytning til al-Nusra, der er på EU´s og dermed Danmarks terrorliste. Alligevel mangler PET og Justitsministeriet angiveligt “beviser”.