Abu Khattab: “Alle shia muslimer skal dø”

Abu Khattab (tv.) i Syrien.
Abu Khattab (tv.) i Syrien.
Syrienblog har talt med Syrien-krigeren Abu Khattab fra Brønshøj. Han støtter Jabhat al-Nusra og er rejst til Syrien for at dræbe alle shia-muslimer.

Hans oprindelige navn er Musharaf Sahid. Han har pakistansk baggrund, er opvokset i Danmark og gik fra 4. klasse på Gladsaxe Privatskole, havde danske venner og arbejdede i Føtex.

Han er nu kendt for sine videoer på YouTube, hvor han bl.a. skyder mod billeder af Morten Storm, Kurt Westergaard, Ahmed Akkari og Anders Fogh Rasmussen.

I oktober 2012 rejste han til Syrien for at kæmpe i den islamistiske gruppe Ahle Sunnahti wal Jama’ah, som angiveligt støtter alle sunni-muslimer, der bekæmper shia-muslimer.

Hvor i Syrien kæmper du og kæmper du i en bestemt gruppe?
Vi kæmper på Ahle Sunnahti wal Jama’ahs side og støtter alle de sunni’er, som bekæmper Shia’erne.

Hvad synes I om Jabhat al-Nusra?
Vi elsker alle sunnier, om det er Jabhat al-Nusra eller Free Syrian Army. Vi støtter og elsker alle, som bekæmper Alawitterne og shia muslimerne.

Mener du, at det er i orden at halshugge shia-muslimer og alawitter?
Vi anser enhver Shia for en vantro (frafalden) og en frafaldens dom er, at vedkommende bliver dræbt.

Abu Khattab ved Christiansborg. Statsministeren vil nu sende danske tropper til Syrien, for at hjælpe Abu og hans venner til magten.
Abu Khattab ved Christiansborg. Statsminister Helle Thorning-Schmidt vil nu sende danske tropper til Syrien, for at hjælpe Abu og hans venner til magten.
One Comment