Danske fundamentalister ville sende våben til Syrien


Islamistiske terrorister i Danmark forsøgte at købe våben, som de ville sende til illegale terrormilitser i Syrien – heldigvis var sælgeren fra PET.

Det er kommet frem efter at der et faldet dom over tre mænd ved Retten i Frederiksberg i onsdags. De fik kun halvandet års fængsel hver og kan desværre blive i landet.

Det drejer sig om Moez Salah Melawi Mohamed Saleh (født 16.09.89) fra Herlev, Cevdet Onurlu (født 27.09.88) fra Valby og Rami Hussein Raofat (født 20.08.90) fra Rødovre.

De tre terrorister var først tiltalt af PET efter terrorlovene, en tiltale som desværre senere blev ændret til ulovlig våbenbesiddelse, fordi EU og dermed Danmark ikke ser de illegale terrormilitser i Syrien som terrorbevægelser.

Terroristerne forsøgte at købe to AK-47 rifler med 240 stk. ammunition på Hareskov Station den 26. april i år. Det var Moez Salah Melawi Mohamed Saleh der blev sendt ud efter våbene, hvor han skulle mødes med sælger kl. 17.00. Heldigvis var sælgeren fra PET og våbene ubrugelige. De blev alle anholdt dagen efter.

Cevdet Onurlu forklarede at våbene skulle sendes til “oprørere” i Syrien. Han erkendte desuden at han er meget troende inden for islam og forklarede ivrigt om Islams fem søjler. Han forklarede desuden at han ser det som en pligt at hjælpe “oprørerne”.

Han forklarede endvidere, at de forud for “våbenoverdragelsen” havde været på rejser til Tyrkiet, formentlig for at blive skolet af terrorister fra Det Muslimske Broderskab.

Syrienblog vil gerne rose PET for deres endelige indsats mod de mange ekstreme islamister i Danmark, der aktivt støtter illegale terrormilitser og driver anden terrorvirksomhed fra Danmark. Det er med stor ærgrelse, at vi kan konstatere at regeringen ikke har den samme opfattelse af terrorisme, som vi deler med PET.

Det betyder i praksis at disse terrorister kan blive prøveløsladt allerede om få måneder og igen være på gaderne i Danmark. Havde våbene været til PFLP havde vi snakket år.

Se portrætter af de dømte:
Moez Salah Melawi Mohamed Saleh
Cevdet Onurlu
Rami Hussein Raofat
Download udskrift af dombogen