To bilbomber i Daraa

To bilbomber er udløst mod militære mål i den sydvestlige syriske by Daraa.

Eksplosionerne har ifølge det britisk baserede “Syrisk Observatorium for Menneskerettigheder” dræbt flere soldater. Nogle kilder hævder 20 soldater. Det er dog ikke bekræftet, men SANA melder om omfattende materielle skader. Det skriver RT i dag.

Målene skulle angiveligt have været et tilholdssted for officerer i den syriske hær. En tredje eksplosion skulle også være sket senere, men ingen meldes tilskadekommet.

Bomberne følger en række andre terrorangreb mod sikkerhedsinstallationer i Syrien. I mandags eksploderede en bilbombe nær en militær kontrolpost i den centrale syriske provins Hama, hvor mindst 50 soldater blev dræbt.

PressTV skriver lørdag aften, at syriske regeringssoldater har forhindret en gruppe udenlandsk støttede terrorister i at udløse endnu en bilbombe, da de blev opdaget.