Hospitalsdirektør myrdet i Aleppo


Doktor Mahmoud Tesabehji, direktør for Aleppos Universitetshospital, er blevet fundet myrdet i Aleppo af en milits tilknyttet FSA.

Det berettede Breakingnews.sy igår. Den syriske regeringshær har påbegyndt en offensiv i Karem Al-Jabal distriktet i Aleppo. Da de nåede frem til omkring Aleppos kastel, fandt syriske sikkerhedsstyrker Doktor Mahmoud Tesabehji, direktøren for Aleppos universitetshosptial.

Han var blevet bortført et par uger forinden, og til sidst i forbindelse med regeringshærens offensiv, blev han mishandlet og dræbt af skud i hovedet af en milits tilknyttet FSA.

Hvorfor FSA bortfører og myrder en læge, kan være svært at forstå, men som hospitalsdirektør udgør man en del af “staten”, hvad iflg. salafistiske grupperinger betegnes som “haram” (“forbudt”, iht. islamisk lov).