20 syriske soldater likvideret


20 syriske regeringssoldater blev i weekenden bundet og henrettet i Aleppo-distriktet Sabaa Baharat af terrorister fra en wahhabi-milits kaldet The Suleiman al-Farisi brigade. De dræbte soldater stammede fra Sekenat Hanano-distriktet.

Det berettede Reuters mandag og angav en video på YouTube som kilde, hvor der angiveligt vises billeder af de henrettede soldater, lige som en person i videoen på arabisk udtaler, at det er The Suleiman al-Farisi brigade som står bag.

The Suleiman al-Farisi brigaden udgør en del af den såkaldte “Free Syrian Army” (FSA), som har fået officiel opbakning fra både USA, EU og Folketinget for deres påståede “indsats for fremmelse af frihed og demokrati i Syrien”. The Suleiman al-Farisi er bare en af de mange ekstremistiske grupper under FSA, som grundlæggende kæmper for dannelsen af et wahhabi kalifat styret fra det USA-allierede kongediktatur Saudi-Arabien. Hovedparten af terroristerne i The Suleiman al-Farisi menes at stamme fra Libyen og Yemen.

Den syriske regeringshær har tidl. konfiskeret bl.a. M4-rifler fra medlemmer af militsen. Gæt selv hvor disse stammer fra.