Syrienblog hjælper sine venner. Vi har et effektivt netværk, der kan bidrage med information, sikkerhed, kapital, databehandling, infrastruktur og platforme, der omgår MSM, Facebook og Google.

Det er et krav, at vi kan støtte projektet politisk, at det er kontroversielt og grænsesøgende. At det ikke har nogen indtægter og at det ikke er tilstede på nogen former for etablerede (sociale) medier og aldrig kommer det. Det er en fordel, hvis det i forvejen er blevet blokeret fra etablerede (sociale) medier. Hvis det på nogen måde bliver smart, korrekt eller får indtægter, trækker vi enhver støtte og facilitering. Det er også en fordel, hvis du selv er risikovillig i forhold til lovgivning og personsikkerhed.

Af sikkerhedsmæssige årsager er det et lukket selskab, hvor vi selv er opsøgende. Vi har lyst til at bidrage til andre, der oplever problemer og står alene, når de udfordrer MSM. Det er naturligvis en udvikling, som vi følger tæt. Vi ønsker ikke, at to amerikanske selskaber skal eje internettet og vi mener ikke, at racisme er mere forkert end befolkningsudskiftning.