Nagieb Khaja

Terrorist Nagiebullah Khaja (kendt som Nagieb Khaja), mullah (afghaner), født 1979. Opvokset i Avedøre. Har desuden lillebroderen Fahiem Khaja samt familiemedlemmerne Shiba Khaja, Karima Bouylud, Nageiya Khaja og Maria Khaja i Danmark. Sidstnævnte af en karakter, der ville være en synd, ikke at tage med hjem fra byen en lørdag aften.

Har adresse med Ibrahim El Abdellaoui og Karima Bouylud (født 12. juni 1975) på:
Frederiksborgvej 12 A, 04. tv.
2400 København NV.

Taliban relationer

Nagieb Khaja rejste i sommeren 2007 til Kunars bjerge i Afghanistan for at mødes med Taliban. Nagieb Khaja påstod, at formålet var interview, men han havde taget orlov fra TV2 i perioden. Hvem tager orlov til en “forretningsrejse”? Efter besøget hos Taliban blev Nagieb Khaja tilmed anholdt af afghanske anti-terrorstyrker for sin ulovlige kontakt til Taliban-terrorister.

Al-Qaeda relationer

Nagieb Khaja har flere gange krydset grænsen illegalt til Syrien, hvor han udelukkende har befundet sig i det, som han selv kalder “oprørsområder” i det nordvestlige Syrien. I 2015 udgav Danmarks Radio “dokumentaren” Al-Qaedas vestlige jihadister, hvor Nagieb Khaja møder ledende al-Qaeda medlemmer i Syrien. Statsejede DR sælger travlt programmet som et eksklusivt produkt, men ingen stiller spørgsmål til, hvordan Nagieb Khaja kender ledende al-Qaeda medlemmer, og hvordan han – angiveligt som den eneste – får dem til at stille frem?

Man er ikke hvem som helst, hvis man kan ringe til Osama Bin Laden. Det giver sig selv.

Sympati for terrorister

Mange køber fejlagtigt Nagieb Khajas egen fremstilling, som den “objektive journalist”, der drager modigt ud med sin nysgerrighed, møder alle parter og søger den journalistiske sandhed eksotiske og farlige steder. Sandheden er, at han netop kun møder og hører den ene part. Terroristerne.

Ikke nok med det, så skjuler han ikke sin åbenlyse, tydelige og erklærede sympati for terroristerne. Det har intet med journalistik at gøre. Nagieb Khaja laver åbenlys propaganda til terrorister for skatte- og licenskroner. De etablerede medier i Danmark handler udfra nogle grådige markedsvilkår,  at så længe det sælger og folk klapper, hvorfor så bestride det eller være kritisk over for det? Holdningen er helt tydeligt, at de er ligeglade om Nagieb Khaja mødes med terrorister og selv er terror-sympatisør, så længe han leverer og det ikke giver problemer.

Nagieb Khaja med Taliban i Afghanistan.
Nagieb Khaja med Taliban i Afghanistan.

 

Nagieb Khaja med Al-Qaeda i Syrien.
Nagieb Khaja med Al-Qaeda i Syrien.