Emil Mollerup
Emil Mollerup
Egøjevej 17
4600 Køge
Mobil 61 79 35 04

Oprettede i april 2012 siden assad2012.dk (findes ikke længere) med en tilhørende Facebookside. Det var ikke lange politiske erklæringer eller formålsprogram der var at finde i hans projekt, bortset fra parolen “Assad2012 er imod Assad og for menneskerettigheder!“.

Emil Mollerup fra Køge formåede dog med projektet, at samle under 100 personer til en demonstration på Christiansborg Slotsplads den 12. maj 2012 fra kl. 10 – 12. En demonstration der modtog støtte fra ungdomsorganisationerne SFU, DSU, RU, KU, LAU og VU.

På trods af at Emil Mollerup ikke er syrer og aldrig har sat sine ben i landet (og aldrig kommer til det), var han ikke bleg for at blande sig i syriske politiske forhold, ved at kræve den syriske præsidents afgang. Men hvad rager det egentlig en ligbleg dansker med slikhår og hipster-skæg længere end salafisternes, hvem der er præsident i et land, der ikke vedkommer ham?

Det spørgsmål har Emil Mollerup formentlig ikke engang stillet sig selv. Emil Mollerups reelle kendskab til Syrien kan fremgå på bagsiden af et frimærke; Det egentlige formål var selvfølgelig personlig prestige i en dengang nem og populistisk sag mod en dæmoniseret statsleder, der kunne give Emil Mollerup det gode udsyn udover alle de unge naive gymnasietøser fra diverse politiske ungdomsorganisationer og sikkert også Amnesty International, der er kendte for at tiltrække unge mænd – med deres unge kvinder!

Det kan godt være at Emil Mollerup har glemt alt om hans Syrien-eventyr og gymnasietøserne fra Amnesty. Men Syrien glemmer aldrig de, der ligger sig ud med hende.

Velkommen til hendes evige hukommelse, Emil Mollerup.

Emil MollerupAssad2012.dk