Abderozzak Benarabe (“Store A”) , født 1973 i Danmark.
Har 11 søskende af forældre med marrokansk oprindelse, bl.a. lillebroderen Abdessamade Benarabe (“Lille A”) som er tilknyttet sharia-partiet Hizb ut-Tahrir.

Hvor ironisk det end er, så Abderozzak Benarabe både kriminel og sharia-tilhænger. Han er dømt for både røveri, vold og trusler. Senest for vold mod en kvinde. Desværre tilbyder de danske myndigheder ham ikke de strafformer han tilsyneladende ønsker, jf. sharia. I så fald havde Abderozzak formentlig både været hånd- og hovedløs.

I 2013 rejste han med Nagieb Khaja til Idlib-provinsen i det nordlige Syrien, for at tilslutte sig den islamistiske terrorgruppe Ahrar ash-Sham, der er allieret med bl.a. Jabhat al-Nusra (al-Qaeda i Syrien). Det blev dog ikke til mange dage, hvor Abderozzak ynkeligt løb efter små 14-årige børnesoldater, før han tog tilbage til Danmark igen.

Tilbage i Danmark fortsætter han nu sin kriminelle virksomhed, hvor profit fra de kriminelle forretninger som narkosalg bruges til at indkøbe skudsikre veste og kikkert-sigter til islamistiske terrorgrupper i Syrien. Endnu et ironisk eksempel på, at sharia og kriminalitet går hånd i hånd.

Abderozzaks tur til Syrien blev dokumenteret i DR-dokumentaren ‘Store A – fra bandekrig til jihad‘ af Nagieb Khaja.