Syrienblog var nødvendigt

I enhver krig er sandheden altid det første offer. Med danske massemediers ensidige dækning af de tidlige begivenheder i Syrien blev akut hjertemassage nødvendigt. Syrienblog er startet som et førstehjælpsprojekt til den etablerede presses aggressive drabsforsøg på sandheden.

Da vi startede i september 2012, blev islamistiske terrorister flittigt portrætteret som “moderate oprørere” og ligefrem frihedsaktivister. Dette falske billede har heldigvis ændret sig, og der er kommet større fokus på terroristernes talrige og modbydelige forbrydelser i Syrien. Desværre for sent.

De moderate oprørere viste sig at være ISIL og Nusra. Tilbage står de nu med deres amerikanske våben, på et solidt fundament støbt i demokratiets navn af danske skattekroner – imens de nu retter deres trusler imod Danmark.

Syrienblog er nødvendig

Vores fokus er i dag relevante historier, som massemedierne ikke vil skrive. Især i forhold til de mange terrorister i Danmark der deltager, og til myndighedernes totalt passive indstilling til problemerne, som vi konstant vil følge og udfordre. Syrienblogs overordnede mission er, at stille relevant information om Syrien og Danmark frit til rådighed for alle, der ellers ikke ville have været det. Dette er selvfølgelig ikke gratis. Lønnen for vores lille beskedne blog er omfattende dødstrusler, skudattentater, anholdelser, ransagninger og rygtebaseret politisk motiveret chikane (læs mere).

Neutralitet findes ikke
Det skal ikke være en hemmelighed, at vi er et projekt med politiske undertoner. Situationen i Syrien er ikke et spørgsmål om demokrati eller politiske forandringer. Det er et spørgsmål om Syrien skal overleve som nation, og om de europæiske nationer vil overleve et sammenbrud?

Jurisdiktion:
Syrienblog er en privat blog, der udelukkende er drevet af små private midler. Syrienblog findes kun på internetdomænet Syrienblog.net i Republikken Panama. Syrienblog anerkender ikke dansk ret. Syrienblog har ingen aktiviteter i EU.

Syrienblog.net
P.O. BOX 0823-03411
Ciudad de Panamá / Panama City
República de Panamá (PA)