Syrienblog var nødvendig

 

I enhver krig er sandheden altid det første offer. Med fake news junkmediernes ensidige dækning af de tidlige begivenheder i Syrien blev akut hjertemassage nødvendigt. Syrienblog er startet som et førstehjælpsprojekt til junkmediernes aggressive drabsforsøg på sandheden.

Da vi startede i september 2012 blev islamistiske terrorister flittigt portrætteret som moderate oprørere og frihedsaktivister. Dette falske billede har heldigvis ændret sig, og der er kommet større fokus på terroristernes talrige og modbydelige forbrydelser i Syrien. Desværre for sent.

De moderate oprørere viste sig at være IS og al-Qaeda. Tilbage står de med deres amerikanske våben på et solidt fundament støbt i demokratiets navn af danske skattekroner, imens de nu retter deres trusler tilbage imod Europa og Danmark. Vi følger dem og den store udskiftning.

Vores fokus er i dag relevante historier, som MSM ikke vil skrive. Især i forhold til de mange terrorister og velfærdsmigranter i Danmark og regimets passive indstilling til disse trusler, som vi konstant vil følge og udfordre. Dette er selvfølgelig ikke gratis. Lønnen er skyderi, dødstrusler, ransagninger og anholdelser. Syrienblog er et frit og uafhængigt medie, der i modsætning til MSM ikke modtager fake news junkmediestøtte fra stater.

Neutralitet findes ikke
Det skal ikke være en hemmelighed at vi er et projekt med holdninger. Situationen i Syrien er ikke et spørgsmål om demokrati eller politiske forandringer, men om Syrien skal overleve som nation. Vil de europæiske nationer klare et sammenbrud?

Jurisdiktion
Syrienblog findes kun på internetdomænet syrienblog.net i Republikken Panama. Syrienblog anerkender ikke dansk ret.

Syrienblog.net
P.O. BOX 0823-03411
Ciudad de Panamá / Panama City
República de Panamá (PA)