Syrienblog var nødvendigt

I enhver krig er sandheden altid det første offer. Med danske massemediers ensidige dækning af de tidlige begivenheder i Syrien blev akut hjertemassage nødvendigt. Syrienblog er startet som et førstehjælpsprojekt til den etablerede presses aggressive drabsforsøg på sandheden.

Da vi startede i september 2012, blev islamistiske terrorister flittigt portrætteret som “moderate oprørere” og “frihedsaktivister”. Dette falske billede har heldigvis ændret sig, og der er kommet større fokus på terroristernes talrige og modbydelige forbrydelser i Syrien. Desværre for sent.

De moderate oprørere viste sig at være IS og al-Qaeda. Tilbage står de med deres amerikanske våben på et solidt fundament støbt i demokratiets navn af danske skattekroner, imens de nu retter deres trusler tilbage imod Europa og Danmark. Vi følger dem og den store udskiftning.

Vores fokus er i dag relevante historier, som MSM ikke skriver. Især i forhold til de mange terrorister i Danmark, og til myndighedernes totalt passive indstilling til problemerne, som vi konstant vil følge og udfordre. Syrienblogs overordnede mission er at stille relevant information om Syrien frit til rådighed for alle, der ellers ikke ville have været det. Dette er selvfølgelig ikke gratis. Lønnen for vores blog er skyderi, dødstrusler og anholdelser.

Neutralitet findes ikke
Det skal ikke være en hemmelighed, at vi er et projekt med politiske undertoner. Situationen i Syrien er ikke et spørgsmål om demokrati eller politiske forandringer. Det er et spørgsmål om Syrien skal overleve som nation, og om de europæiske nationer vil overleve et sammenbrud.

Jurisdiktion:
Syrienblog findes kun på internetdomænet syrienblog.net i Republikken Panama. Syrienblog anerkender ikke dansk ret.

Syrienblog.net
P.O. BOX 0823-03411
Ciudad de Panamá / Panama City
República de Panamá (PA)