Syrienblog var nødvendigt

I enhver krig er sandheden altid det første offer. Med danske massemediers ensidige dækning af de tidlige begivenheder i Syrien blev akut hjertemassage nødvendigt. Syrienblog er startet som et førstehjælpsprojekt til den etablerede presses aggressive drabsforsøg på sandheden.

Da vi startede i september 2012 blev islamistiske terrorister flittigt portrætteret som moderate oprørere og frihedsaktivister. Dette falske billede har heldigvis ændret sig, og der er kommet større fokus på terroristernes talrige og modbydelige forbrydelser i Syrien. Desværre for sent.

De moderate oprørere viste sig at være ISIL og Nusra. Tilbage står de nu med deres amerikanske våben, på et solidt fundament støbt i demokratiets navn af danske skattekroner. Imens de nu retter deres trusler imod Danmark.

Syrienblog er nødvendig

Vores fokus er i dag relevante historier, som massemedierne ikke vil skrive. Især i forhold til de mange terrorister i Danmark der deltager, og til myndighedernes totalt passive indstilling til problemerne, som vi konstant vil følge og udfordre. Lønnen for vores lille beskedne blog er omfattende dødstrusler, skudattentater, anholdelser, ransagninger og rygtebaseret politisk motiveret chikane (læs mere).

Neutralitet findes ikke
Det skal ikke være en hemmelighed, at vi er et projekt med politiske undertoner. Situationen i Syrien er ikke et spørgsmål om demokrati eller politiske forandringer. Det er et spørgsmål, om Syrien skal overleve som nation. Og om de europæiske nationer vil overleve et sammenbrud?

Syrienblog skrives udelukkende til de 50 eller 10, der læser med – ikke til de tusindvis og millioner, der ikke gør.

Jurisdiktion:
Syrienblog er drevet af små private midler og findes kun på internetdomænet Syrienblog.net i Republikken Panama.
Af hensyn til vores læseres sikkerhed og privatliv, er det ikke muligt at donere penge til projektet. Enhver mistanke om relation til Syrienblog medfører kontinuerlige dødstrusler, anholdelser og ransagninger.

Syrienblog.net
P.O. BOX 0823-03411
Ciudad de Panamá / Panama City
República de Panamá (PA)