Syrienblog var nødvendigt

I enhver krig er sandheden altid det første offer. Med danske massemediers ensidige dækning af de tidlige begivenheder i Syrien blev akut hjertemassage nødvendigt. Syrienblog er startet som et førstehjælpsprojekt til den etablerede presses aggressive drabsforsøg på sandheden.

Da vi startede i september 2012 blev islamistiske terrorister flittigt portrætteret som moderate oprørere og lige frem frihedsaktivister. Dette falske billede har heldigvis ændret sig, og der er kommet større fokus på terroristernes talrige og modbydelige forbrydelser i Syrien. Desværre for sent.

De moderate oprørere viste sig at være ISIL og Nusra. Tilbage står de nu med deres amerikanske våben, på et solidt fundament støbt i demokratiets navn af danske skattekroner. Imens de nu retter deres trusler imod Danmark.

Syrienblog er nødvendigt

Vores fokus er i dag relevante historier, som massemedierne ikke vil skrive. Især i forhold til de mange terrorister i Danmark der deltager, og til myndighedernes totalt passive indstilling til problemerne, som vi konstant vil følge og udfordre.

Det er en farlig pligt, der angår det danske folks sikkerhed. Lønnen er dødstrusler, skyderier, sigtelser og uopklarede attentater, som det almene Politi ikke vil kendes ved. Sager der ifølge patriotiske kilder hos Politiet ender sine dage i en støvsamling hos CIA’s danske afdeling på Klausdalsbrovej.

Det skal ikke være en hemmelighed, at vi er et projekt med politiske undertoner. Situationen i Syrien er ikke et spørgsmål om demokrati og politiske forandringer. Det er et spørgsmål, om Syrien skal overleve som nation. Og om de europæiske lande vil overleve et sammenbrud?

Syrienblog har ingen aktiviteter i USA eller EU. Vi anerkender ikke dansk ret.

Syrienblog.net
P.O. BOX 0823-03411
Ciudad de Panamá / Panama City
República de Panamá (PA)