I enhver krig er sandheden altid det første offer. Med junkmediernes ensidige dækning af de tidlige begivenheder i Syrien, blev akut hjertemassage nødvendigt. Syrienblog er startet som et førstehjælpsprojekt til junkmediernes fake news om Syrien.

Da vi startede i september 2012 blev islamistiske terrorister flittigt portrætteret som moderate oprørere og frihedsaktivister. Dette falske billede har heldigvis ændret sig, og der er kommet større fokus på terroristernes talrige og modbydelige forbrydelser i Syrien.

De moderate oprørere viste sig at være IS og al-Qaeda. Tilbage står de med deres amerikanske våben på et solidt fundament støbt i demokratiets navn af danske skattekroner, imens de retter deres trusler tilbage imod Europa og Danmark. Vi forfølger dem og den store udskiftning.

Vores fokus er i dag relevante historier, som MSM ikke vil skrive. Især i forhold til de mange terrorister og konventionskurdere i Danmark og regimets passive indstilling til disse trusler, som vi konstant vil følge og udfordre. Det er selvfølgelig ikke gratis. Lønnen er skyderi, dødstrusler, ransagninger og anholdelser. Syrienblog er et frit og uafhængigt medie, der ikke modtager en krone i bestikkelse fra regeringer, mediestøtte og finanslove.

Neutralitet findes ikke
Det skal ikke være en hemmelighed at Syrienblog er et projekt med holdninger. Situationen i Syrien er ikke et spørgsmål om demokrati eller politiske forandringer, men om Syrien skal overleve som nation. Vil de europæiske nationer klare et sammenbrud?

Jurisdiktion
Syrienblog findes kun på internetdomænet syrienblog.net i Republikken Panama. Syrienblog anerkender ikke dansk ret.

Syrienblog.net
P.O. BOX 0823-03411
Ciudad de Panamá / Panama City
República de Panamá (PA)