Syrienblog var nødvendigt

I enhver krig er sandheden altid det første offer. Med danske massemediers ensidige dækning af de tidlige begivenheder i Syrien blev akut hjertemassage nødvendigt. Syrienblog er startet som et førstehjælpsprojekt til den etablerede presses aggressive drabsforsøg på sandheden.

Da vi startede i september 2012 blev islamistiske terrorister flittigt portrætteret som moderate oprørere og lige frem frihedsaktivister. Dette falske billede har heldigvis ændret sig, og der er kommet større fokus på terroristernes talrige og modbydelige forbrydelser i Syrien. Desværre for sent.

De moderate oprørere viste sig at være ISIL og Nusra. Tilbage står de nu med deres amerikanske våben, på et solidt fundament støbt i demokratiets navn af danske skattekroner. Imens de nu retter deres trusler imod Danmark.

Syrienblog er nødvendig

Vores fokus er i dag relevante historier, som massemedierne ikke vil skrive. Især i forhold til de mange terrorister i Danmark der deltager, og til myndighedernes totalt passive indstilling til problemerne, som vi konstant vil følge og udfordre.

Næste gang du læser en Ritzau-meddelelse om Syrien i dansk MSM, kan du bemærke, at kilden næsten med sikkerhed er SOHR, som de kalder ‘Syrian Observatory for Human Rights’. Det holder til i Storbritannien, og ingen aner, hvem der står bag. Hvis du ser et indslag om Syrien på DR, vil du med næsten sikkerhed møde jøden Adam Holm, som Norman Finkelstein har betegnet som “Israels sande danske ambassadør”. Læser du en artikel hos Politiken om Syrien, vil jøde Herbert Pundik eller jøde Anders Jerichow næsten med garanti være forfattere. Og de kalder RT et problem…

Neutralitet findes ikke
Det skal ikke være en hemmelighed, at vi er et projekt med politiske undertoner. Situationen i Syrien er ikke et spørgsmål om demokrati eller politiske forandringer. Det er et spørgsmål, om Syrien skal overleve som nation. Og om de europæiske nationer vil overleve et sammenbrud?
Skulle du støde på “frie vestlige medier”, objektive redaktører og neutrale journalister, ved du allerede, at de lyver. Derfor er vi stolte af, at Undervisningsministeriet bruger os som facitsvar i opgavesæt til børn, der skal lære at spotte fake news. Vi er aldrig neutrale – men Syriens blog.

Jurisdiktion:
Syrienblog findes kun på internetdomænet Syrienblog.net. Syrienblog har ingen aktiviteter i USA eller EU.

Syrienblog.net
P.O. BOX 0823-03411
Ciudad de Panamá / Panama City
República de Panamá (PA)
FAX: +51.17057182