Syrienblog er startet som en alternativ kilde til den etablerede presses ensrettede og til tider groft misvisende dækning af begivenhederne i Syrien.

Vi forsøger at berette fra “den anden side” af konflikten i en kontrast til den etablerede presse, der udelukkende har anvendt kilder som “Syriens Venner” (stiftet af Sarkozy), “Syriens Observatorium for Menneskerettigheder” (London-baseret institut) og ikke mindst en snesevis af andre “ukendte kilder i oprørsbevægelsen”.
Vi anvender de officielle kilder og sammenholder dem med andre i et forsøg på at skabe en mere neutral dækning – eller – i hvert fald tilbyde et alternativ til den ensrettede dækning i den etablerede presse.

Kontakt
Syrienblog kan altid kontaktes på e-mail: info@syrienblog.dk

Alle henvendelser modtages og besvares via. en AES-krypteret forbindelse og vi garanterer fuld diskretion fra vores side af. Vi skal dog gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere for sikkerheden i dit system, herunder om din afsendelse og modtagelse foregår krypteret eller om der findes malware i dit system, som bevirker at kommunikationen kan aflyttes.
Vi bestræber os efter at besvare alle henvendelser indenfor 48 timer!

Syrienblog på de sociale medier:
Facebook | Twitter | YouTube

Ophavsret:
Alle må frit anvende og gengive Syrienblogs materiale – helst med henvisning til Syrienblog, det er dog ikke et krav. Tag hvad du vil have!