Forfulgt flygtning fra Syrien dømt for at tisse i Frelsens Hærs genbrugsbutik i Esbjerg

Den kurdiske velfærdsturist Mohamed Abdulhamid Ali (fr. 010181) fra Qamishli i Syrien blev den 19. januar 2022 dømt ved Retten i Esbjerg (SS 98-1179/2021) til at betale 6 dagbøder a 350 kroner for overtrædelse af straffelovens § 291, stk. 1 om hærværk, ved den 8. september 2020 kl. 09.55 og igen den 14. september 2020 kl. 09.40 at have tisset inde i Frelsens Hærs genbrugsbutik i Esbjerg, hvorved der skete skader på 20 par bukser og et tøjstativ for samlet set 4.900 kroner.

Det uciviliserede og afstumpede kurdiske integrationsprojekt Mohamed Abdulhamid Ali, der er importeret fra Qamishli i Syrien, har fået boliganvisning i Skoleparken 77, ST.TH i 6705 Esbjerg Ø. Da udskiftningsmyndighederne ikke aner hvornår han er født, har man imidlertid måtte registrere hans fødselsdag “0101” for at kunne oprette et CPR-nummer til det eksotiske IQ< 60-projekt.

Når det 41-årige integrationsprojekt ikke tisser inde i Esbjergs forretninger, går han i 9. klasse på VUC. Skulle man have spørgsmål til konventionsrytterens nye tilværelse i Legeland Danimakistan, kan den 41-årige skoleelev interviewes på telefon 50698353 og 52245572. Et relevant spørgsmål vil være, om Mohamed Abdulhamid Alis forældre også er søskende? Kurdisk tolk er påkrævet.

Spørger man regimet i Kabulhavn og alle deres konventioner i Europarådet, så er Mohamed en stakkels lille forfulgt kæleflygtning, der fortjener evig beskyttelse og passiv forsørgelse i Danmark.

Dikkedik: Den 41-årige kælemigrant Mohamed Abdulhamid Ali går i 9. klasse på VUC.
Den 41-årige skoledreng Mohamed Abdulhamid Ali på udflugt.
Den 41-årige skoledreng Mohamed Abdulhamid Ali på lejrtur.
Den 41-årige skoledreng Mohamed Abdulhamid Ali i Tivoli.
14 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer er offentlige. Angiv aldrig oplysninger om dig selv. Brug altid Tor Browser. Af sikkerhedsmæssige hensyn, må kommentarer ikke indeholde links. Kommentarer skal godkendes før de vises. Hvis du hellere vil sende et anonymt tip til os, klik her.