Tre kurdere fra Syrien dømt for gruppevoldtægt i Kolding: Offer blev indespærret, filmet og delt

Kurderne Ahmad Mohamad Alo (100104), Nasser Mohamad Alo (fr. 010102) og Ghaith Haitham Jabaqji (fr. 010103) fra Syrien blev den 28. oktober 2021 idømt fængsel i 4 år og 6 måneder for gruppevoldtægt af et nævningeting ved Retten i Kolding (SS 1-2361/2021).

I Danmark afsones alle fængselsstraffe under 5 år som udgangspunkt i et åbent fængsel. Danske myndigheder vil ikke tvangsudvise til Syrien, så hjemsendelsen står de domfældte frit.

Den 19. januar 2021 kl. 16.30 opsøgte Ahmad Mohamad Alo en polsk kvinde i en lejlighed på Clemensgade i Kolding og forlangte sex. Kvinden afviste, hvorefter han fremviste en kniv og udtalte, at han var medlem af mafiaen, og at hun skulle adlyde ham. Han udtalte, at han ville slå hende ihjel, hvis ikke hun havde sex med ham. Derefter tvang han hende ned på en seng, hvor han kneppede hende og tvang hende til at sutte hans pik. Kl. 17.00 ringede han til sin bror Nasser Mohamad Alo og vennen Ghaith Haitham Jabaqji, der ankom til lejligheden. Herefter skubbede de kvinden rundt på gulvet i entreen for sjov, som om hun var en fodbold, ligesom de spyttede hende i munden og i ansigtet, slog hende med flad hånd og tvang hende til oralsex. Både Nasser Mohamad Alo og Ghaith Haitham Jabaqji havde samleje med kvinden, og til sidst forlangte Ahmad Mohamad Alo også en tur mere, hvor han bl.a. pressede hendes ben op til skuldrene.

Ghaith Haitham Jabaqji blev endvidere dømt for at have filmet og delt overgrebene. Han fik dog helt den samme straf som de to andre, så det var “en gratis omgang” hos Danmarks Domstole.

På Facebook er Ahmad Mohamad Alo venner med kurdiske Orhan Zehne Ghobari fra Syrien, der også bor i Kolding, og som den 19. maj 2021 blev idømt fængsel i 2 år og 6 måneder ved Retten i Kolding (SS 2-2953/2021) for voldtægt af en 14-årig dansk pige den 26. februar 2021 i tidsrummet kl. 20.35 – 22.45 på bagsædet i sin bil på parkeringspladsen Gl. Strandvej ved Fjordvej i Kolding

Kolding/Kurdistan er blevet et rigtig shithole for indfødte hvide europæere, men en legeplads for den nye herskende overklasse – massetilvandrede kurdiske bosættere fra Anatolien og Levanten.

Bemærk at både Nasser Mohamad Alo og Ghaith Haitham Jabaqji begge er fødselsregistreret “0101”, fordi deres fødsel ikke er tilstrækkeligt dokumenteret. Derfor har de danske udskiftningsmyndigheder været nødt til at registere dem med “0101” da de ankom til Danmark, så man kunne tildele dem CPR-numre. Det er nogle kloge væsener Folketinget har masseadopteret.

1-2361-2021 (Download domsudskrift)

Frit bytte: Vennerne Ahmad Mohamad Alo og Orhan Zehne Ghobari (bagerst) er begge kurdere fra Syrien bosiddende i Kolding, dømt for hver deres voldtægt i to forskellige sager.
Dommen bliver entydigt afvist og fordømt af syriske “flygtninge” i Danmark som et “racistisk komplot” med henblik på erstatning. Det er ikke det danske retssystem, de er kommet hertil for.