Kurdiske Juan Rashid fra Syrien dømt for voldtægt – udvises ikke

Kurdiske Juan Rashid (010102) fra Syrien kom for få år siden til Danmark sammen med sine søskende og forældrene Kamal og Fatima som konventionsryttere og velfærdsmigranter. Straks efter blev de bosat af udskiftningsmyndighederne, med alt betalt i et kæmpe rækkehus på Grønningen 3 i 4640 Fakse, hvor familien nyder tilværelsen på passiv dansk velfærdsforsørgelse.

Jagter million, ska’ lev’ som en kong“, skrev Juan Rashid på Facebook den 15. februar 2020, hvor denne “stakkels flygtning” den 13. juni 2018 også postede et kæmpe stort billede af en AK-47 riffel. Den 25. oktober 2015 postede han et billede af en militant kriger med en automatisk riffel, der kysser et stort mellemøstligt flag. Den 17. maj 2019 poster han et billede fra Danmark, hvor han står iført en kæmpe trøje med teksten “KURDISTAN” og knyttet hånd for at demonstrere dominans, vold og magt. Ved siden af står en anden migrant. Juan skriver i titlen “Bror for livet“, efterfulgt af et bulgarisk flag. Jo mindre dansk i Danmark man kan markere man er, jo bedre.

Coronasommeren tilbragte Juan Rashid ikke i isolation, men på ferie i Otterup på Fyn, hvor han den 2. august 2020 kl. 05.00 om morgenen under anvendelse af vold og underliggende trussel om vold, tiltvang sig samleje med en vantro dansk pige, ligesom han krænkede hendes blufærdighed ved at beføle hendes bryster og numse inden for tøjet og forsøgte at kysse hende, ligesom han tog hendes trusser af og tog fat om hendes hals med den ene hånd, på trods af pigens protester, tiltvang sig samleje med hende. I det kurdiske migrantmiljø i Danmark anses danske piger for at være et helt legitimt krigsbytte, og derfor er Folketingets gæster meget uforstående over for de efterfølgende retssager. At kneppe en “billig vantro dansk luderpige”, der ikke kommer fra en voldsparat mellemøstlig klan, det spørger man ikke om. Det er logik for migranter.

På bjergkurdisk betyder ikkevold = accept. Det er det eneste alfabet, de forstår. Så primitive er disse væsener, der hver dag bliver flere og flere i Danmark i forhold til danskerne.

Den fra Syrien importerede voldtægtsmigrant Juan Rashids eventuelle respekt for danske domstole blev derfor gjort til skamme i retssal 3, da han den 13. januar 2021 fik en voldtægtsdom ved Retten i Odense, der lød på 2 måneders fængsel, vilkår om samfundstjeneste og en såkaldt advarsel om udvisning, der altså betyder at han ikke udvises, fordi retten tilgodeser Juan Rashids ret til familieliv og privatliv i Danmark, der åbenbart betyder alt for retsformand B. Thorsen og to lægkommunistdommere, der formentlig er indstillet af terrorgruppen Enhedslisten i Odense. Rettens journalnummer i sagen var SS 2-10713/2020, Fyns politis 2300-72302-00008-20.

Juan Rashid er født under så primitive forhold i Syrien, at de danske myndigheder har været nødt til at fødselsregistrere ham 0101 for at kunne tildele ham et dansk CPR-nummer, fordi hans fødsel ikke er registreret og fordi hans analfabetede forældre ikke kunne overkomme at huske hans fødselsdag. På Facebook kalder han sig Juan Kamal Rashid (FBID: 100009258316065) efter faderen. Alle hans venner i Danmark er kurdere, syrere og andre migranter, som minimum muslimer. “mine shabab er alt“, erklærer han på sin profil og bekræfter klankulturen, der ikke omfatter vantro danskere, der alene skal sikre at de passive borgerlønsydelser triller ind på kontoen til velfærdsmigranterne, hvis piger voldtages som tak. Juan Rashid har bopæl på Grønningen 3 i 4640 Fakse sammen med bl.a. moren Fatima Ahmad, faren Kamal Rachid og også Hussein Wahid Bilal, der bruger adressen som dækadresse til at snyde med forskellige offentlige ydelser. Fatima Ahmads mobilnummer er +4560477970 og Hussein Wahid Bilal kan kontaktes på mobil +4542302085.

Auschwitz udryddede kun 8 procent af Europas jøder. Folketinget har udskiftet 15 procent af Danmarks befolkning med primitiv, lav-IQ migration fra MENAP. Holocaust er bedst uden pigtråd. Syrienblog vil altid konfrontere dette folkemord. Disse usle nazister, der vil udrydde danskerne, efter at de har voldtaget alle danske piger.

Facebook den 15. februar 2020 og 13. juni 2018 (ID: 100009258316065).
Facebook den 25. oktober 2015 (ID: 100009258316065).
Faderen Kamal Rachid på Facebook (ID: 100008345705577). Stemmer Enhedslisten og elsker Saddam Hussein. En prototype på fremtidens dansker, hvis man spørger Folketinget og 87 procent af deres vælgere. Om 50 år er han ikke længere en minoritet i Danmark(stan).
Funnyland Danimakistani er en lang badeferie for konventionsrytterne i familien Rashid. Hvorfor hader Folketinget danskerne så meget?
Den store luder Fatima Ahmad ses til højre med sit beskidte afkom. Det har ikke været muligt for Syrienblog at få oplyst priserne i det kurdiske bordel på Grønningen 3 i 4640 Fakse. 
Søsteren Sulav Rashid vil ikke kendes ved danske mænd. Det skal være en migrant. Før ægteskabet tog hun 100 kroner for superfransk – nu er prisen 250. Sadomasochisten Susanne Holm jubler over sit eget mord – et rigtig kaposvin. 
7 Comments