Haha! Ahmad Walid Rashidi fra IS har fået røvfuld i Grækenland

Den etbenede IS-terrorist Ahmad Walid Rashidi (BORN: 300891, FBID: 727387276) har tilsyneladende fået en velfortjent røvfuld af græske patrioter og frihedskæmpere. I hvert fald hvis man skal tro på hans egen forklaring.

Taget billedet i betragtning, ligner det mest af alt et myggestik. Uheldigvis virkede videoovervågningen ikke den dag. Øv, bøv, for Mullah Rashidi.

En anden mulighed er, at han har fået tæv af den afghanske ven, han rejste sammen med. Afghanere er så primitive, at de ofte tæver hinanden – gerne uden grund. Nu skal patrioter have skylden i stedet. Det eneste, der forener afghanere, er deres racistiske had til alle ikke-afghanere.

IS-terroristen Ahmad Walid Rashidi har som den eneste nogensinde, fået lov til at passere terrorgruppen Islamisk Stats områder med terrorbevægelsens tilladelse. Så blåstemplet en terrorist er han. Forrædertinget elsker ham og har for længst givet ham falsk indfødsret.

Syrienblog har fuld forståelse for alle nationale patrioter og gode frihedskæmpere. Det lovlige parlamentsparti Gyldent Daggry er de eneste legitime repræsentanter for det græske folk. Ahmad Walid Rashidi er et berygtet medlem af terrorgrupperne SUF, Enhedslisten og IS. Det er fuldkommen unødvendigt at nævne, hvad der bør ske med medlemmer af noget sådan.

Gyldent Daggry er medlem af alliancen APF, der har nære venskabelige relationer til Damaskus. Lieutenant General (Ret.) fra de græske specialstyrker, og efterfølgende MEP, Eleftherios Synadinos, er en personlig ven af Præsident Assad, som han har besøgt flere gange.

Det er ægte international solidaritet. Den falske “venstrefløj” har meget at lære.
Tag nu det ene ben du har tilbage, og hump hjem til Taliban, Ahmad. Skrid med dig.

Vi afventer fortsat Løkkes reaktion på weekendens fire knivstikkerier i Danmark.

Fem gode terroristvenner. 
Antiterroristaktivister fra Gyldent Daggry og APF i Damaskus.
One Comment