Kurdiske Mehmet Ali Yücelbas bag racistisk hatecrime mod dansker

Den 16-årige kurdisk-tyrkiske terrorist Mehmet Ali Yücelbas er blevet tiltalt for en grov racistisk hadforbrydelse begået imod en dansk hvid mand, der den 27. juni 2020 ydmyges, sparkes og tvinges til at kravle rundt og kysse fødder på et toilet i shoppingcenteret Borgen i Sønderborg.

Det afslørede det frie uafhængige medie Frihedens Stemme den 7. juli 2020, imens MSM var tavse. Frihedens Stemme og andre frie uafhængige medier er efterfølgende blevet truet af befolkningsudskiftningsregimets lakajer til at slette videoen, imens MSM og ministre flittigt deler videoer af George Floyd og andre påståede overgreb, der kan bruges til at forfølge hvide.

Syrienblog vil ikke acceptere undertrykkende regimeforfølgelse og vil aldrig bøje sig for trusler og forfølgelse. Normalt dækker Syrienblog kun sager, der relaterer sig til Syrien. Mehmet Ali Yücelbas er tyrkisk kurder. Alene fordi at politiet har været ude og true andre til tavshed og ytringsdisciplin, udgiver vi hermed videoen. Vi har dog valgt at udgive den version, hvor den forurettede er sløret af hensyn til ham. Til gengæld har vi suppleret med et lille familieportræt af gerningsmanden.

Den 16-årige terrorist Mehmet Ali Yücelbas er født den 2. januar 2004 og bosiddende på Løgumklostervej 11 i 6535 Branderup J i en ejendom, ejet af værnemageren Hans Schmidt (født 24. marts 1952), der tjener styrtende med summer på befolkningsudskiftning, folkemord, undertrykkelse, vold, ydmygelse og fornedringskriminalitet begået imod danske unge.

Faderen Yusuf Yücelbas driver Agerskov Pizza (CVR: 40367225) på Nørregade 35 i 6534 Agerskov. Han har bopæl på Rens Voldgade 4 i 6372 Bylderup-Bov.

Søsteren Gizem Saadet Yücelbas er tiltalt for ulovlig tvang.

For den prostituerede udlejer kommer profit altid før fædreland. Værre er det, at hele familien elsker Erdogan og at folkemorderne i Forrædertinget på Christiansborg har kvitteret med falsk indfødsretsmeddelelse, således at der ikke er nogen udvisningspåstande i straffesagerne imod Mehmet Ali Yücelbas og Gizem Saadet Yücelbas. Det danske folk skal udryddes totalt.

Retssagen mod Mehmet Ali Yücelbas kommer til at køre ved Retten i Sønderborg over to dage den 14. og 18. august 2020, hvor alle kan møde op og overvære retssagen.

  • Mehmet Ali Yücelbas (BORN: 020104, FBID: 100012268059252) er tiltalt for vold og trusler.
  • Gizem Saadet Yücelbas (BORN: 231202, FBID: 1594205725) er tiltalt for ulovlig tvang.
  • Yusuf Yücelbas (FBID: 100005261446069) driver Agerskov Pizza, Nørregade 35 i 6534 Agerskov og har bopæl på Rens Voldgade 4 i 6372 Bylderup-Bov.
  • Sinem Yücelbas (FBID: 100007016977133) er kendt for at have sex på første Tinder-date.
Sinem Yücelbas og Gizem Saadet Yücelbas.
Familieportræt.
42 Comments