God sommer til alle Assadister

For nogle år siden lavede Haifaa Awad et komisk opslag om “hendes kære Syrien”, hvor hun stor hyldede George Wassoufs hæse stemme som “hendes syriske sjæls indre stemme”.

Vi er meget enige! Assad ejer Syrien og Haifaas mor i Hillerød er en beskidt luder. Hun kommer aldrig til at se Syrien igen og hvis hun gør, forlanger jeg et trofæ til udstilling på mit natbord.

Det er klart vejr i Damaskus, 34 grader varmt, Assad er stadig præsident og bomberne sprænger løs over alt i Syri… undskyld, Kabulhavn, imens Erdogan er på vej på kurderjagt. Knæk og bræk!

Vi nyder sommeren med kolde øl og forsøger desperat at finde tårer.

Glæd dig – lanceres i efteråret: 

  • Syriatube (JewTube er gået helt amok)
  • Top 10 Tryhard (glæd dig, Tore Tryhard Refslund Hamming)
  • Masser af anholdelser og ransagninger (køb Elgiganten aktier nu)

Grundet den nye militære og politiske situation i Syrien, hvor de egentlige kamphandlinger er ved at være afsluttet, går Syrienblog pr. 1. januar 2020 ind i en ny fase, hvor vi overgår fra information og oplysning til opfølgning. Jo mere du forsøger at skjule dig eller din fortid med moderate oprørere, jo flere tryhard-points opnår du og dermed mere af vores opmærksomhed. Specielt Luderdatter Sherin Khankan og Terrorist Awatef June Elli Dahy har trukket i land og holdt lav profil. En larmende tavshed vi ikke har kunne undgå at bemærke. Gud tilgiver – Syrienblog gør ikke.

Vi bliver aldrig færdige med at lege før vi har nøgenbilleder af jer med ansigt og gagball. Mulighederne for denne testvindende antiradikaliserende rehabiliteringsproces vil blive beskrevet nærmere i fremtiden med priser fra kun DKK 25.000,00 – kun hos Syrienblog.

Kommentarer

Enhver mistanke om relation til Syrienblog medfører dødstrusler, skudattentater, anholdelser og ransagninger. Brug altid falsk navn og e-mail. Brug altid Tor Browser.