Lad Dan-Bunkering levere jetfuel for syriske returmigranter

Det danske firma Dan-Bunkering fra Middelfart er kommet i modvind hos MSM, fordi NATO-statsejede DR på baggrund af amerikanske NATO-rapporter (så er bevisbyrden løftet hos den frie presse) har afsløret, at Dan-Bunkering angiveligt har en rolle inden for logistik af jetfuel til russerne i Syrien. Hvis et dansk firma og dermed danskere kan tjene penge på russisk terrorbekæmpelse i Syrien, er det jo helt lykkeligt og verdens bedste nyhed.

Dan-Bunkering burde blive støttet af Danmarks regering og af danske diplomater i Syrien, så man kunne indgå en effektiv aftale om ophævelse af alle sanktioner mod returmigranter. Eller med andre ord: Kapital sprøjtet direkte ned i danske lommer og eliminering af store unødige udgiftsposter og terrortrusler. Ulykkeligvis bliver Danmark igen tvunget til at modarbejde sine egne nationale, økonomiske og sikkerhedsmæssige interesser af den overnationale fascistbesættelsesunion EU, der har indført latterlige sanktionsregimer og kastreret Danmark.

Danmark skal gå sammen med Italien i EU og kræve, at alle sanktioner bliver ophævet. Endnu bedre skal Danmark følge Storbritannien ud af EU. Man kan sagtens lave aftaler som vi har med Norge uden Bruxelles – ellers skal man indrømme, at Danmark ikke skal eksistere og opløse det.

Junkmediet DR bruger igen falske navne, der ikke findes og kalder kurdere for syrere, når det passer ind i deres historie. Hvis pigen ikke er dansker, skal hun ikke være i Danmark. Hvad Assad vil med hende er uvedkommende for danskere. Hvis Rusland vil købe noget af et dansk firma, skal vi bifalde det minimum, som når staten sælger seruminstituttet til vennepris til Saudi-Arabiens diktator/sværdbøddel.