Haugbølle, RUC, Amnesty og Politiken kæmper desperat for deres terrorister

Den pædofile abekat, desertør og landsforræder Alnour Alwan med sin ulækre tilslørede barnebrud Remaz Alkayal og Danimarcastans ulykkelige fremtid i hænderne. De vantro er dumme og smilet er stort.

Helt gakgak: Samme dag som en voksen pædofil syrisk migrantforræder har fået udbetalt 20.000 kroner af den danske stat i erstatning, fordi man adskilte hans 17-årige barnebrud fra ham og bare fem dage efter at en moderat syrer ville dolke tilfældige i København igen var for retten, beklager terrororganisationen Amnesty og landsforrædersvinet Sune Haugbølle fra terrorgruppen RUC sig over, hvis kriminelle terrorister fra Syrien kan blive sendt hjem i fængsel hos danskernes eneste ven i Syrien – folkehelten Assad, der har forhindret mere terror i København end PET.

Terrorgruppen Politiken og deres Amnesty-venner valgte ikke bare et tilfældigt billede af normale syrere. Nej, helt bevidst har de håndplukket et billede af de mest hardcore ekstremistiske terroristkoner der overhovedet kan findes, med parolen: “dem vi skal værne om og beskytte”.
Terrorist Sune Haugbølle er tilbage:Hvad blev der af anstændigheden?” – vi skal skamme os, hvis vi vil have et dansk Danmark og ikke terroristerne.
Hvad der sker i Syrien, skal blive i Syrien.
Internettet scannes dagligt: Alle der nævner folkehelten Assads navn i offentlighed, bliver registreret. Hvis Assad vil torturere en syrer i Syrien – knæk og bræk. De skal naturligvis have ret til en beskikket forsvarer. Advokat Kåre Traberg Smidt fra terrorgruppen Alternativet skal med dem til Sednaya, så Assad har noget at grine af. Hvorfor bygge nye arresthuse i Danmark, når det er billigere at leje dem i Syrien?
Enigheden er stor mellem Politiken, Amnesty, Sune Haugbølle, Kåre Traberg Smidt og Hizb ut-Tahrir.