Desertør Hatem Ahmad Alaboud skal hjem i fængsel

Tyskertøs Flemming Christiansen fra terrorgruppen Politiken skriver i dag om den kriminelle desertørkujon Hatem Ahmad Alaboud, der var doven og ikke gad aftjene værnepligt i hjemlandet Syrien. Det tror vi da fanden, når Forrædertinget i stedet står klar med boliger i Lyngby.

Derfor fik han i 2015 asyl i Danmark af det modbydlige Forræderting, og har nu bolig med alt betalt på Sorgenfrivej 21, 2800 Kongens Lyngby. Et område, hvor andenrangs arbejdende danskere står på venteliste i 30 år for selv at betale. Hvorfor hader de os så meget?

De politiske undertoner i Politiken, der modtager mediestøtte (skattekroner), er ikke til at overse. Hatem fremstilles som en god præmieperker. Det er meget vigtigt for tyskertøsen, at understrege hvordan Hatem får en “lille bimmelim” til julefrokoster. Som om, at det skulle være en salgstale til danskerne, der fremstiller en befolkningsudskiftning mere sympatisk. Hvilken pervers analogi!

Det er også meget vigtigt for Politiken, at kalde deres nye præmieperker/kælemuslim for ingeniør. Også selvom det er løgn. Den dovne desertør og forkælede snylter er elevpraktikant hos DTU.

Det er sgu perverst, hvordan de tror de lige kan peppe en dum perker lidt op for at sælge landet væk nemmere. Svinet skal hjem i fængsel og “hans” bolig gives til danske studerende!

Hvordan tyskertøser skal håndteres, behøver vi næppe uddybe.

I Politiken er han ingeniør. På DTU er han elevpraktikant. I den virkelige verden er han en kriminel desertør, der skal hjem i fængsel. Giv væggelusens bolig og praktik til DANSKE studerende!