Gør pligt og hold kæft, Oberst Jelstrup

Når man bærer en politiuniform, forlanges i det mindste nogenlunde politisk disciplin. Hos militæret hersker en helt anden politisk karrierekultur, hvor man blogger med sin rang.

Det er vist godt for forrædere, at ingen bag Syrienblog har nogen dansk officersgrad, for så stod samtlige soldater da alllerede på geled i vater for kun at modtage en straksordre om at udrydde danskernes åbenlyse fjender og først spørge bagefter.

Således er statsstøttede amtsavisen.dk blevet en privat blog for oberst og ledelseskonsulent Jørgen Jelstrup, hvor han optræder i fuld uniform med sine egne private politiske formål.

Onsdag ekkoede han MSM og kritiserede USA’s tilbagetrækning fra Syrien, der i øvrigt var en ulovlig folkeretsstridig invasion. Han beklager også Syriens præsidents nedkæmpelse af noget, som han kalder for “oprørere”. Det er meget uklart, hvem han hentyder til.

Kastratsanger Jelstrup, Danmarks militær – hver en enkelt usling i en uniform der skambærer og vanærer Dannebrog er et skvat og ingen mand, inklusive dig. Ethvert mandfolk der har været der, er blevet udelukket og ekskluderet i disciplinære skueprocesser af Forsvarets politiske ledelse.

Man skal være en lille ynkelig eunuk for at blive oberst i deres militær. Det er der ingen stolthed ved. Disse soldater, trojanske heste, de er danskernes fjender og skal bekæmpes med deres elite og deres fremmede. Ethvert medlem af Forsvaret er en landsforræder.

Tænk at en påstået oberst tager sig den velfærd, at kritisere Syriens præsident i Syrien og bifalde kommunister i PKK, imens fremmede voldtager dette land lige foran os.

Der kan ikke være tvivl om, at Forsvaret er så fordærvet, at organisationen skal afvæbnes og afvikles komplet af danske nationalister – såfremt kamphandlinger skal undgås.

Det er helt afgørende, at danskere får fuld kontrol over deres våbenlagre, så det kan sikres, at danske våben bliver rettet og brugt imod danske fjender.

Hør Jelstrup underholde Forrædertinget i dette udnævnelsesritual:

Colonel Gaddafi var en ægte oberst med karakter, der greb ind over for forræderiet i 1969 som en rigtig væbnet mand uden den frygt og underdanighed, der præger Danmarks officersstab. Den ultimative ære kom i 2011, hvor han var så heldig at få lov til at dø som en mand i kamp mod NATO og deres jihadister.