Islamisk Stat erklærer våbenhvile i København

Khalid Alsubeihi (midten) fra VIOMIS hos Islamisk Stat i Syrien.

Den farlige og kriminelle Islamisk Stat-kriger Khalid Alsubeihi fra terrororganisationen VIOMIS har angiveligt stået i spidsen for en privat islamistisk våbenhvile på Nørrebro.

Hvis man skal have nogen som helst respekt for de såkaldte “danske” myndigheders magtmonopol, er det helt afgørende, at dansk militær ikke anerkender nogen privat våbenhvile, men straks besvarer deres private Islamisk Stat-leg med militær magtanvendelse.

Politiet har opført sig useriøst og ynkeligt, og ingen dansker betragter Politiet som noget andet, end en stor flok tumper og forrædere, som man (også) skal væbne sig imod.

Den mest oplagte mulighed er, at belejre området, og lukke ned for el-, vand- og varmeforsyning, hvorefter tilfældig natlig artilleri og luftangreb skal genoprette respekten på Nørrebro for det danske herrefolk, som (Dan)ernes (Mark) rent faktisk tilhører.

Palæstinensere kan ikke både gøre krav på Jerusalem og Nørrebro. Enhver palæstinenser i Danmark er ikke noget andet end en ynkelig kujon og en forræder, der har kastet sig på knæ for zionisternes krav om Israel og Jerusalem. Der er intet mere ynkeligt og selvmodsigende, end palæstinensere i Danmark, der render rundt og siger “Free Gaza”, når de allerede har opgivet deres land, og anerkendt Israel i form af deres tilstedeværelse i Danmark.

Zionisterne kan slippe afsted med det, fordi Danmark begår den store fejl, at anerkende militær ret og diverse menneskerettigheder, i modsætning til Israel.

Srebrenica og Aleppo var flot og hæderligt militært håndværk udført af de bedste fagfolk. Vi vil se det samme på Nørrebro. Det er dem, eller dine børnebørn. Islamister er ikke mennesker.