PKK indtager Raqqah

YPJ, YPG og SDF er alle dæknavne for det velkendte PKK. Terrorgruppens ’emir’ Abdullah Öcalan hyldes nu i byens centrum (20. oktober 2017).

Med massiv amerikansk støtte har den kurdiske terrororganisation PKK indtaget Raqqah fra den rivaliserende kurdiske terrororganisation, ISIL.

I 2014 slog Københavns Byret fast, at PKK betragtes som en terrororganisation i Danmark. Alligevel jubler dansk MSM, og skriver løs om sejr og succes i kampen mod ISIL.

USA’s satsning på kurdiske terrorister, der har fået NATO-medlemmet Tyrkiet til at indkøbe russiske SAM-systemer, viser med tydelighed, hvor desperat en situation USA har været i.

I forhold til deres såkaldte “syriske oprørere”, der viste sig ikke at findes noget sted i virkeligheden, andet end i vestlig MSM og dårlig propaganda.

Kurderne har måske købt USA tid i Syrien, men nederlaget er uundgåeligt. I bedste fald, bliver prisen alliancen med Tyrkiet, der bliver kastet i hænderne på Rusland, Iran og Assad.

Der er kun én ting, der kan forene arabere, tyrkere og persere. Kampen mod kurdere, der bliver den næste kamp i regionen. Vil USA gå i krig mod NATO’s næststørste militære medlem samt Iran for at forsvare sine kurdiske allierede? Næppe. USA har tabt.

Rusland er langt mere abstrakte. De er i Damaskus. De er i Ankara. De er i Tehran. De er i Tel Aviv. Ja, for at det ikke skal være løgn, så har selv SDF en diplomatisk repræsentation i Moskva.

United States Marine Corps baner vejen for PKK (juni 2017).