Nordkorea vil støtte Syrien

Nordkoreas ambassadør Jang Myong Ho mødtes søndag med formand for Syriens handelsunon, Jamal Qadiri.
Nordkoreas ambassadør mødtes søndag med formanden for Syriens handelsunion.


Nordkorea vil støtte Syrien økonomisk mod sanktioner og for genopbygning af landet.

Nordkoreas ambassadør i Syrien, Jang Myong Ho, mødtes i dag med Jamal Qadiri, der er formand for Syriens handelsunion. På mødet udtalte Ambassadør Jang Myong Ho, at Nordkorea vil støtte Syrien imod sanktioner og for genopbygning af landet.

Jamal Qadiri udtalte, at Nordkorea vil spille en vigtig rolle i genopbygningen af Syrien, når konflikten er overstået, skrev SANA tidligere i dag.

Jang Myong Ho kvitterede med at sige, at Nordkorea er overbeviste om, at Syrien vil sejre mod terroristerne, og at Nordkorea vil stå på Syriens side i kampen mod terror, og at Nordkorea allerede er klar med konkret økonomisk støtte.