Sherin Khankan har fjernet al kritik på Wikipedia

484737_10151291122988732_172991157_n

Over flere dage i maj har Sherin Khankan fjernet enhver kritik om sig selv på Wikipedia.

Sherin Khankan fastholder, at hun er en “demokratisk muslim”, på trods af at hun har demonstreret med Hizb ut-Tahrir, og blev ekskluderet fra Det Radikale Venstre, fordi hun nægtede at stemme for en erklæring, der tog afstand fra stening af kvinder.

I forbindelse med konflikten i Syrien har hun også været aktiv. Hun har gang på gang fremstillet sig selv som en “progressiv støtter af den demokratiske opposition“, på trods af at hun lige så mange gange har hyldet de islamistiske ekstremister i “den frie syriske hær”, der kun består af udenlandske jihadister, bl.a. mindst 80 fra Danmark, hvoraf mange sympatiserer med al-Qaeda.

Hun påstår desuden selv, at hun er halv syrer. I virkeligheden er hun halv tyrker og halv finne, og har ingen relation til Syrien. Alligevel har hun under konflikten været yderst aktiv for de islamistiske kræfter, og har stiftet flere “oppositionsforeninger” med det formål, at indsamle penge fra naive danskere der køber hendes løgne om demokratisk opposition. Penge der i virkeligheden ender hos islamistiske fundamentalister med tilknytning til al-Qaeda.

Fjerner selv al kritik
På Wikipedia-artiklen om Sherin Khankan, stod hendes tilknytning til Hizb ut-Tahrir og hendes eksklusion fra Det Radikale Venstre tidligere beskrevet. Dette er nu rettet af hende selv, på trods af at det er i strid med Wikipedias regler, at redigere artikler om sig selv.

Screenshot af redigeringshistoriken viser at IP-adressen 212.10.20.225 har udført en lang række ændringer i artiklen om Sherin Khankan over en hel måned fra 19. maj til 26. maj.
Et WHOIS-opslag på IP-adressen viser, at den har hjemsted i Dragør.
Et såkaldt whois-opslag på IP-adressen 212.10.20.225 viser, at den har hjemsted i Dragør.
Et opslag på DK-Hostmaster viser, at hjemmesiden "kritiskemuslimer.dk" er registreret af Sherin Khankan med bopæl i Dragør.
Et opslag på DK-Hostmaster viser at domænet “kritiskemuslimer.dk” er registreret af Sherin Khankan med bopæl i Dragør.
Brugerbidragssiden for IP-adressen på Wikipedia viser, at IP-adressen ikke har haft nogen anden aktivitet på Wikipedia end at redigere artiklen om Sherin Khankan.
Brugerbidragssiden på Wikipedia for IP-adressen 212.10.20.225 viser desuden, at adressen i Dragør ikke har haft nogen anden aktivitet på Wikipedia, end at redigere artiklen om Sherin Khankan.